Logo Kranendonk

Profiel

C. Kranendonk BV is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd in scheeps(interieur)-betimmeringen en scheepsisolatie.
De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Rotterdam Lombardijen. Daarnaast heeft Kranendonk een nevenvestiging op de Scheepswerf YVC Rotterdam United Shipyards in Schiedam, speciaal gericht op alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan boord van schepen.

C. Kranendonk BV kent drie hoofdactiviteiten:
- Het verzorgen van het complete (scheeps)interieurbetimmeringen, inclusief vloeren, vloerbedekking, stoffering, meubilair etc.
- Het isoleren, betimmeren en inrichten van de accommodaties van alle mogelijke schepen en offshore installaties.
- Het ontwerpen en uitvoeren van complete isolatiesystemen voor koel- en vriesruimen aan boord van koelschepen (reefers) en visserijschepen.

De wensen van de opdrachtgever worden op de tekenkamer van Kranendonk vertaald in werktekeningen en vervolgens consciƫntieus uitgevoerd met optimale aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Het resultaat is telkens opnieuw een combinatie van maatwerk en vakmanschap, of het nu het isolatiesysteem en betimmering van een vriesruim of het complete interieur van een luxe cruiseschip, of uw schip betreft.
De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen die worden gesteld door ISO 9002 en VCA.

Producten en service

 


(Scheeps)interieurbetimmeringen:

Kranendonk is gespecialiseerd in scheepsinterieurs, maar ook projecten op het land, zoals in winkels, restaurants en kantoren worden door ons uitgevoerd.
Het complete interieur en de meubels, worden in overleg met u ontworpen, op maat vervaardigd en gemonteerd.
Hiervoor worden uitsluitend hoogwaardige materialen toegepast.


Scheepsbetimmeringen:

Kranendonk verzorgt scheepsbetimmeringen in de ruimste zin van het woord. Van houten dekken tot complete inrichtingen van accommodaties. Vloeren, wanden, plafond, deuren, raambakken en meubilair, zoals bedden, kasten, bureaus, tafels en keukens, worden door Kranendonk ontworpen en verzorgd.


Isolatiewerkzaamheden:

Het isoleren van het stalen casco van de ruimen van een koelschip, trawler of ander visserijschip is specialistenwerk. De isolatie bestaat meestal uit polyurethaan schuim, hetgeen met speciale machines wordt verwerkt, maar ook minerale wol wordt wel als isolatie toegepast. De isolatie wordt afgewerkt met watervast verlijmde plaatmaterialen, aluminium of roestvast staal. Om een waterdicht geheel te krijgen wordt de vloer en de plint voorzien van een glasvezelversterkte polyester laag.
In overleg met de installateur van de koelinstallatie worden luchtschotten en gratings gemonteerd om een optimale verdeling te krijgen van de gekoelde lucht.

Contact

Kranendonk B.V.

Slikkerveerstraat 31
3076 JX Rotterdam
Tel: 010-432-9011
Fax: 010-4324891
E-mail: info@kranendonkbv.nl
Internet: www.kranendonkbv.nl