De Waal

Profiel

Your ship under control

De Waal is ver vooruit in voortstuwings- en manoeuvreer-technologie. Wij laten techniek voor u werken met innovatieve en duurzame oplossingen. Onze jarenlange ervaring en vakkennis verbinden wij aan diepte investeringen en continu onderzoek naar verbetering.


Met een breed dienstenpakket en hoog serviceniveau zijn wij u optimaal van dienst.
Onze vakmensen zorgen er voor dat uw schip of vaartuig verzekerd is van het juiste materiaal en uitstekend wordt onderhouden. 
Hierbij geholpen door alle mogelijke metaalbewerkingsmachines, goed uitgeruste werkplaatsen, drie afmeerkades en twee scheepsliften. Wij ontzorgen.


Het is onze missie om steeds verder te excelleren in de engineering, productie en het onderhoud van hoogwaardige stuurmachines, scheepsroeren en schroefasinstallaties.
En we doen dit al sinds 1938.


Waarom De Waal?

- we zijn dè specialist in scheepsbesturingen

- en experts in schroefassen & afdichtingen

- bel ons voor wereldwijde onderhoud en service

- en volg onze steeds vernieuwende innovaties

Contact

De Waal bv
machinefabriek - scheepstechniek

Biesboschhaven Noord 4
NL-4251 NL Werkendam
Tel. +31-(0)183-501811
Fax +31-(0)183-501362
e-mail: info@dewaalbv.nl
website: www.dewaalbv.nl

 


De Waal bv

REPARATIE Sinds 1938 is De Waal sterk in reparatie. Of het nu uw schroefas, stuurwerk of iets anders betreft. We repareren volgens uw wens!

De Waal bv

ROERENBOUW Ieder scheepsroer wat onze fabriek verlaat moet perfect zijn. Daar staan wij garant voor. Dat geldt ook voor onze brandstofbesparende roeren!

De Waal bv

HYDRAULIEK De Waal is specialist in hydrauliek. Stuurmachines zijn onze core business. Maar ook voor andere hydraulische toepassingen kunt u bij ons terecht.

De Waal bv

VERSPANING Wij verspanen alle kleine en grote producten en werken met moderne CNC machines. Deze draaibank bijvoorbeeld voor schroefassen tot 12 meter lang!