Heinen & Hopman Rotterdam

Profiel

Heinen & Hopman Rotterdam BV, een dochteronderneming van Heinen & Hopman Engineering BV, is specialist op het gebied van airconditioning, koeling, centrale verwarming installaties, mechanische ventilatie, sanitair en energiebesparende systemen aan boord van schepen. Heinen & Hopman beschikt over een enorme range standaard onderdelen en producten (vaak zelfontwikkelde exclusiviteiten) en voert de calculatie, engineering en fabricage van de complete installaties zelf uit. Wij bieden voor elke ruimte en elke situatie een passende ‘standaard’ oplossing.

Mede door onze ligging, direct aan één van de drukste vaarroutes, De Nieuwe Maas, zijn wij in staat een zeer snelle service te verlenen zeer scherpe prijzen. Alle gangbare onderdelen, installatiematerialen en gereedschappen zijn op voorraad. Goed opgeleide medewerkers beschikken over de specialistische gereedschappen die nodig zijn voor montage aan boord van schepen. Zelfstandige servicemonteurs voeren door heel Nederland onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit. Samen Heinen & Hopman Engineering BV beschikken wij over een wereldwijd servicenetwerk en is geen klus te groot.

Producten en service

Klimaatbeheersing aan boord van schepen past binnen de groeiende behoefte aan comfort maar is onder meer afhankelijk van het bouwmateriaal en uiteraard van de richtlijnen binnen de ARBO wet. Daarbij komt dat bijna elk schip uniek is qua indelingen en afmetingen. Het regelen van het klimaat aan boord is niet meer op te lossen met een willekeurige cv-ketel en portable a.c.-unit, voor een optimale klimaatbeheersing zijn specialisten nodig die maatwerk verrichten.


Als onderdeel van de eisen van onder andere de Scheepsvaart Inspectie dienen elektrische apparaten aan boord van tankers buiten de ladings zone te worden opgesteld. Tevens dienen ze dan minimaal IP55 te zijn om te worden gebruikt tijdens het laden en lossen. Heinen & Hopman Rotterdam heeft speciaal voor deze markt deze units ontwikkeld.


Heinen & Hopman Rotterdam ontwikkelt en installeert complete klimaatbeheersingssystemen aan boord van schepen:
• Airconditioning • Overdrukinstallaties • Compressoren • Koeling • Centrale verwarming installaties • Mechanische ventilatie • Sanitair • Energiebesparende systemen

Een geselecteerd programma installaties, universele onderdelen, installatiematerialen en gereedschappen is uit voorraad beschikbaar.

Heinen & Hopman RotterdamHeinen & Hopman Rotterdam

Contact

Heinen & Hopman Rotterdam BV

Nieuwland Parc 308c-d
2952 DD Alblasserdam
Tel.: 078-8908050
Fax: 078-8908059
E-mail:
binnenvaart@heinenhopman.nl
Internet:
www.heinenhopmanbinnenvaart.nl