Logo

Profiel

Marine Insurance International B.V. is een onafhankelijke insurance broker; een internationaal georiënteerde specialist in de maritieme sector. Onze core-business is het verzekeringen van schepen in de meest ruime zin van het woord. Of het nu een een bulkcarrier, een megajacht, een multi-purposeschip betreft of een tanker, containerschip of OSV; wij gaan op zoek naar de beste dekking.
Het bedrijf is opgericht op 9 september 1999 en is gevestigd in de Peizerstate te Groningen. We hebben klanten in binnen- en buitenland en deze zijn actief in diverse branches zoals de scheepsbouw kust- en zeevaart, visserij, pleziervaartuigen en natte aannemerij.
Marine Insurance is onderdeel van de SAA Groep te Rotterdam

Voor een zorgeloze vaart
De scheepvaartbranche draait op continuïteit en stilliggen betekent al gauw achteruitgang, met aanzienlijke schade als mogelijk gevolg.
Verzekeren in de scheepvaartbranche is een vak apart. Dat komt niet alleen door de onvoorspelbare risico's. Ook de complexe materie van contractuele of wettelijke aansprakelijkheid voor ladingen en de heel eigen bedrijfscultuur spelen een grote rol. Ondernemers in deze sector willen adviseurs die snappen hoe het écht werkt. Specialisten met zeebenen dus.
De "specialisten met zeebenen" van MII zijn goed bekend met de risico’s die aan transport over water verbonden zijn. Wij weten dat continuïteit het allerbelangrijkste is. Wij kennen uit ervaring de onvoorspelbare omstandigheden die in de scheepvaartbranche tot vertragingen of zelfs stilstand kunnen leiden. Averij is al erg genoeg, als daar nog eens claims bij komen door bijvoorbeeld te laat leveren, dan kan de schade aanzienlijk oplopen. Wij zorgen er voor dat de schade tot een minimum beperkt blijft; door snel te reageren en ons persoonlijk in te zetten voor de belangen van onze cliënt.


Onafhankelijkheid

Als onafhankelijke specialisten kunnen wij objectief zoeken naar de beste dekking in het meest uitgekiende verzekeringspakket. Onze kernwaarden betrouwbaarheid, transparantie en integriteit vertalen zich in onze werkwijze richting de klant, verzekeraar, expert en alle andere betrokken partijen. Wij streven ernaar een team te vormen met onze klant, zodat we weten waar de behoefte ligt en dat we direct op een juiste manier kunnen acteren als er onverhoopt schade ontstaat.

Producten en service

• Aanbouw- en Garantie verzekering
• Bemanning
• Casco Machinerieën verzekering
• Niet maritieme verzekeringen
• Pleziervaartuigen verzekering
• Protection and Indemnity verzekering
• Sleepreisverzekering
• Tijdverlies verzekering
• Transportgoederenverzekering
• Visserij verzekering

Contact

Marine Insurance International

Peizerweg 87C
9727 AH Groningen
Postbus 1148
9701 BC Groningen
Tel: 050-3130860
Fax: 050-3111641

e-mail: info@marine-insurance.nl
website: www.marine-insurance.nl

website: www.yacht-insurance.nl