Logo Radio Zeeland DMP

Profiel

Radio Zeeland DMP is een van de maktleiders op het gebied van navigatie- en communicatie-apparatuur. Een belangrijke pijler van ons bedrijf is de uitgebreide ervaring opgebouwd in de afgelopen 40 jaar. De basis voor het huidige succes werd gelegd met producten als de Euro combipiloot, -bochtaanwijzer, en -dieptemeter. Inmiddels is de aanvankelijk volledig analoge Eurolijn uitgebouwd tot een complete reeks technisch zeer hoogwaardige navigatie- en communicatieproducten die hun betrouwbaarheid en kwaliteit bewijzen op talloze binnenvaartschepen.

MS Lutin
MS Imperial
MS Jacobus
M.S. LutinM.S. ImperialM.S. Jacobus

Producten en service

Radio Zeeland DMP is momenteel in de binnenvaart bekend van de succesvolle SIGMA lijn. Sinds kort is deze lijn aangevuld met de Falcon lijn. De Falcon lijn is beschikbaar als roerstandgever, dieptemeter, windrichting windsnelheid meter, kompas, combi-piloot en de padpiloot. Tevens is er een Voice over IP (VoIP) intercom systeem beschikbaar, waarbij tot 99 stations kunnen worden aangesloten.

Het Falcon platform zal via een specifiek netwerk worden ingericht. Hierbij zullen speciaal ontworpen sensoren hun informatie op het netwerk beschikbaar maken. Ieder aangesloten zicht-instrument kan daarbij de gegevens die men zichtbaar wil maken weergeven. Dit maakt het mogelijk om één Falcon D-1000 verschillende functies te geven. Het omschakelen van de verschillende weergaves kan door de gebruiker zelf gedaan worden.Sigma

Sigma 300
Falcon

Falcon-D1000

Uniek nieuw component in het Falcon platform is de zogenaamde MultiHub. Deze maakt het mogelijk om diverse soorten signalen in te lezen en uit te geven, waarbij alle informatie met elkaar gecombineerd wordt. Meer specifiek kunnen NMEA 0183, NMEA 2000, CAN-bus en Ethernet berichten met elkaar gecombineerd worden. Verder zal het pakket in de toekomst worden uitgebreid met een aantal specifieke bedieningen en displays in meerdere afmetingen. Hiermee komt een zeer breed pakket beschikbaar, zodat de schipper bijna alle apparatuur in het stuurhuis in Radio Zeeland DMP stijl en kwaliteit kan realiseren.

Contact

Radio Zeeland DMP B.V.

Postbus 1070, 4530 GB Terneuzen
Industrieweg 17, 4538 AG Terneuzen
T: 0115 645400
F: 0115 620040
E:
info@radiozeeland.com
I:
www.radiozeeland.com