Logo

Profiel

Vidicon heeft sinds de oprichting in 1986 een sterke reputatie opgebouwd met video-, marketing- en multimediaproducties voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ons team van medewerkers is doordacht samengesteld: op de belangrijkste vakgebieden de juiste personen. Samenwerken met Vidicon betekent samenwerken met creatieve en ervaren mensen. Het betekent ook samenwerken met een bedrijf dat binnenshuis beschikt over professionele apparatuur en dat goed weet waar aanvullende specialismen buitenshuis te koop zijn. Vanuit deze brede basis kan Vidicon effectief werken met een dynamische, no-nonsense aanpak die zo kenmerkend past bij een kleinere, flexibele organisatie.

Producten en service

Video
Vidicon produceert bedrijfsfilms, instructie- en productvideo's en andere video-uitingen voor aansprekende internationale merken en voor landelijk en regionaal opererende bedrijven en instellingen die zich optimaal willen presenteren in beeld en geluid. Idee, scripts en teksten worden in goed overleg met onze opdrachtgevers ín huis vervaardigd. Pas als u tevreden bent over het plan van aanpak en het draaiboek starten we met de daadwerkelijke productie. Voorbereiding, opname en montage van de presentatie is volledig in eigen hand.


 


Media & more
Geen snelle praatjes maar gewoon goede service en echt geïnteresseerd. Deze mentaliteit heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd. En daar zijn we best trots op. En omdat we onze klanten écht kennen, kunnen we vaak meer voor ze betekenen: dan fotograferen we de producten, ontwerpen die website die precies aansluit bij de wensen, die brochure die 'past,' of denken mee over de invulling van de beursstand.
Vidicon werkt op projectbasis samen met gespecialiseerde bedrijven zoals grafisch ontwerpers, programmeurs, drukkerijen en standbouwers. Specialisten die we kennen en die op hun beurt een goed stukje werk leveren. Wij voeren de regie en houden zo voor onze klanten de doelstellingen, kwaliteit en kosten in de hand.

Contact

Vidicon Audio Visual Productions

Waalbandijk 149
4174 GR Hellouw
Tel.: +31 (0)418-587010
Fax: +31 (0)418-587013
E-mail: info@vidicon.nl
Website: www.vidicon.nl